Profesionalios plaukų priežiūros priemonės ir įrankiai
Parfumerija, kosmetika ir galanterija
Buitinės chemijos ir higienos prekės
MADINGI MAKIAŽO TRENDAI 2020
Paskelbta:2020-01-06

Svarbiausia madinga makiažo mantra - naudokitės tuo, kas patinka, ir mėgaukitės. O koks švytėjimo ar matiškumo, ryškumo ir sodrumo laipsnis reikalingas Jūsų asmeniniam džiaugsmui, spręsti tik Jums!

Tai kokius gi trendus paruošė mums visažistai ateinančiam sezonui?

 

MAKIAŽAS BE MAKIAŽO

Natūralumo mada vis dar užima lyderiaujančias pozicijas.

Totalus nude - trendas, kurį dizaineriai eksploatuoja toliau ir 2020-aisiais.

Iš esmės, tokio įvaizdžio įgyvendinimui reikalingas minimalus kosmetikos rinkinys: pailgintos, šiek tiek padažytos blakstienos, šviesus kreminis lūpdažis arba pusiau permatomas lūpų blizgis, o taip pat lengvi, tokio pat atspalvio kaip ir lūpos, šešėlių potėpiai.

Beje, toks makiažas turi savo „vyšnaitę", kuri taps sėkminga naujo įvaizdžio moneta. Kalba eina apie idealų odos toną.

Aišku, aplinkiniai turi manyti, kad Jūs visiškai nesinaudojote kosmetika prieš išeidami iš namų. Ir Jūsų gaivi išvaizda - išskirtinai gamtos ir sveiko gyvenimo būdo nuopelnas.

ŠALTUKO RAUDONIS

Rausvi žandukai, tarsi nuo šalčio, vėl grįžta į madą. Tokį efektą sukurti padės skaistalai.

Skaistalais dabar reikėtų dosniai dengti skruostus!

Priemones sluoksniuoja toliau nuo veido centro, arčiau smilkinių. Geriausia rožinių skruostų kompanija iš visų galimų - tokio pat tono šešėliai. Papildomos priemonės nereikalingos - pakaks patepti skaistalais akių vokus.

Lūpų dažus prie tokių skaistalų galima parinkti bet kokius. Vienodai gerai atrodys ir pastelinės ir sodrios ryškios spalvos.

SEPIJOS ATSPALVIAI

Dar vienas sezono trendas - sepijos atspalvių monochrominis matinės tekstūros makiažas. Monochrominės technikos ypatumas - lūpų, akių makiažas ir net kontūravimas išlaikytas vienoje spalvinėje gamoje.

Madingi kavos atspalviai. Jie idealiai tinka švelnių ištušavimų atlikimui.

Galima paskirstyti rudų matinės tekstūros šešėlių sluoksnį ir švelniai ištušuoti.

Svarbu prisiminti, kad pagrindinis tokio makiažo ypatumas - ryškių linijų nebuvimas.

Aišku, galima naudoti ir šiek tiek besiskiriančius atspalvius, svarbiausia, kad jie derėtų tarpusavyje.

ANTAKIAI

Visi mes pripratome prie efektyvių ir ryškių antakių, tačiau šiame sezone visažistai nusprendė mus nustebinti.

Madoje - maksimalus natūralumas - kosmetikos nepaliestų antakių iliuzija - tik sveikintina!

Sodrios spalvos ir tikslios formos nebuvimas, tonas, sutampantis su plaukų spalva - viskas, ko reikia madingiems šio sezono antakiams.

STRĖLYTĖS

Šiame sezone brėšime plačias išsiliejusias strėlytes ir plonas preciziškas linijas. Pradėti jas brėžti reiktų nuo viršutinio voko centro ir drąsiai apibraukti visą akį, baigiant strėlytę nors ir smilkinio vidury.

Sodriai geltonos, dangaus žydrumo, plytinės ir baltos spalvos strėlytės pačiame mados įkarštyje.

Kuo storesnės linijos ant voko, tuo originalesnis makiažas.

Galima bandyti variacijas su aštriais ir apvaliais galiukais, dvigubas strėlytes ir kombinacijas, kuriose derinamos dvi spalvos. O siekiant išraiškingumo - galima pridėti akcentą ant apatinio akies voko.

SMOKEY (DŪMINIS MAKIAŽAS)

Jeigu kalbėti apie spalvas, tai aktualiausias smokey-eye - tai plačiausias laukas eksperimentavimui, nes šiandien galima kurti dūmines variacijas, naudojant ne tik grafitinius ir anglies juodumo šešėlius ir pieštukus, bet ir pačius įvairiausius rudos, violetinės, žalios ir mėlynos gamos atspalvius.

Svarbus naujo sezono akcentas - netvarkingas smokey-eye be paryškintų linijų ir perėjimų.

Iš esmės, šią makiažo rūšį galima atlikti ne tik teptukais (šepetėliais), bet ir pirštų pagalvėlėmis. Lengvas aplaidumas bus tik į naudą.

Apvalūs, ištempti, smokey-eye su ilga strėlytės „uodegyte" - kiekvienam savo!

LŪPOS

Kad užakcentuotų dėmesį ant lūpų, visažistai aprėpė beveik visą sodrių spalvų paletę - ant podiumų galima išvysti lūpų makiažą, atliktą raudonu, vyno, vyšnių, bordo lūpų dažų spalvomis. Taip pat gilios fuksijos ar net juodos atspalviai.

Pagrindinė tokio makiažo taisyklė - kitų akcentų nebuvimas.

Kad užbaigtume makiažą, pakanka padažyti blakstienas tušu ir pabrėžti antakių formą. Kraštutiniu atveju - nubrėžti plonas strėlytes, kad sukurtumėte vakarinį įvaizdį.

Lūpų dažų tekstūra gali būti bet kokia: visažistai eksperimentuoja su matiniais, blizgiais, satino lūpdažiais ir tintais. Pastelinio makiažo fone ryškus lūpdažis atrodo efektyviai būtent kontrasto dėka. Tačiau nepamirškite, kad oda bet kokiu atveju turi būti maksimaliai artima idealui: bet kokį paraudimą ar odos nelygumą raudonas lūpdažis pabrėš ir padarys dar labiau matomu.

DRĖGNOS LŪPOS

Tokį metodą galima iš anksto vadinti pergalingu, juk švelniai apibrėžtos lūpos leidžia kurti įvairius makiažo tipus. Plius, jos „nekonfliktuoja" su įvairių šešėlių variacijomis ir strelytėmis, puikiai dera prie smokey-eye ir itin gerai atrodo pastelinių atspalvių makiaže.

Visiškai permatomas drėgnos tekstūros blizgis suteiks apimties (putlumo). O jeigu Jums norisi spalvos, tai galima naudoti lengvo persiko, abrikoso, karamelės ar iriso atspalvio blizgį.

60-ŲJŲ STILIUS

Vis dar pergyvenate dėl gumulėlių? Neverta! Jie madoje!  

Sukurti "voro kojeles" (sulipusių blakstienų efektas) galima dažant tik viršutines blakstienas, išskiriant kuokštelius. Arba galima akcentuoti apatinio voko blakstienas, kas irgi itin aktualu.

GRYNA SPALVA

Efektyvūs sodrių atspalvių šešėliai bus populiarūs kūriant trendinį makiažą  - colorblock. Rinkitės aktualiausias spalvas: oranžinę, raudoną, žalią, rožinę, geltoną. Ryškių atspalvių šešėlių makiažo ypatumas - lengvas netvarkingumas, tikslių kontūrų nebuvimas.

Pagrindinė šešėlių naudojimo taisyklė - jokių pustonių! Jokio ištušavimo, perėjimo ir laipsniškumo - tik vienalytė ryški sodri spalva!

Pigmentas turi būti grynas (švarus), o potėpiai - tankūs ir platūs.

Padengiame vokus spalvotu sluoksniu ir vaikštome visos tokios madingos! 

IR DRĄSIAI EKSPERIMENTUOKITE NAUJŲ MAKE-UP TRENDŲ RĖMUOSE!  

 

Šaltinis:  https://www.shoppingschool.ru/articles/trendy-makiyazha-2020.html